Järfälla Padel Kvalitet – Trivsel Gemenskap

Oavsett om du är elitspelare, rutinerad entusiast,  motionär eller nybörjare, så är du välkommen att träna, spela och förbättra din teknik och din spelstrategi hos oss. Gå med i vår exklusiva medlemsklubb, BLUE, och upplev padel på en helt ny nivå. Delta i vårt uppskattade seriespel eller njut av en avkopplande stund med en fika i vår Bistro. Välkommen till en av norra Europas mest moderna padelanläggningar!

padelrack och gula bollar på blå padelbana

Om anläggningen

Hos oss är trivsel, kvalitet och gemenskap avgörande och vi strävar efter att dessa värden ska genomsyra hela vår anläggning. Vi har lagt ner betydande ansträngningar på att skapa ett idrottscenter som överträffar dina förväntningar. Med personal närvarande under alla öppettider, erbjuder vi inte bara träning och kurser, utan även tävlingsspel på banor av högsta standard. Järfälla Padel Club sträcker sig över 3000 kvm och rymmer 8 padelbanor, varav en utomhus. Vår anläggning inkluderar också en utomhusservering, en Bistro med fullständiga rättigheter, en rymlig lounge på övervåningen med panoramautsikt över banorna och ett komplett gym.

Butik och banor

I vår butik erbjuder vi möjligheten att köpa både rack, kläder, bollar och annan utrustning. Våra padelbanor är utformade med noggrannhet för att ge den bästa spelupplevelsen, från valet av konstgräs och sand till belysningen. Med en spelhöjd på 10 meter och generösa dimensioner erbjuder våra banor optimalt utrymme och komfort.

Våra två centercourt-banor är utrustade med 12 LED-lampor, vadderade stolpar och kameror, vilket underlättar för spelare som vill spela in sina träningar eller matcher. Dessutom möjliggör centercourt-banorna spel utanför banan för en ännu mer mångsidig spelupplevelse.
Bokning av banor görs enkelt via vårt bokningssystem på matchi.se

Övriga faciliteter

Våra välskötta och moderna omklädningsrum erbjuder låsbara skåp, bekväma duschar och tillgång till en avkopplande bastu. Efter din spelstund är du välkommen att njuta av avkoppling och socialt umgänge i vår lounge på övervåningen. Varför inte unna dig en svalkande dryck eller något läckert att äta från vår Bistro?

Ljus och trevlig Bistro

I vår Bistro erbjuder vi en mångsidig meny med frukost, lunch och andra läckerheter under öppettiderna. Med vårt serveringstillstånd kan du också välja bland ett utbud av champagne, vin och öl för att komplettera din måltid. Utforska våra fantastiska wraps eller fräscha sallader och njut av en perfekt bryggd kopp kaffe från vår Baristamaskin. Dessutom erbjuder vi ett välvalt sortiment av proteinbars och drycker för att tillgodose dina näringsbehov.

Trivsam mötesplats

Vi har grundat Järfälla Padel Club med visionen att skapa en varm och välkomnande samlingsplats för alla idrottsentusiaster. Vår strävan är att erbjuda en oöverträffad upplevelse där kvalitet, trivsel och gemenskap står i centrum. Vi värnar om principer som ömsesidig respekt, god etikett och fair play. Hos oss är alla hjärtligt välkomna att delta och njuta av padelns glädje och gemenskap.

café, butik och reception Järfälla Padelhall

Missa inga aktiviteter – följ oss via sociala medier!

Rulla till toppen