Medlemsklubb med förmåner

Välkommen till gemenskapen och vår medlemsklubb, BLUE. Det är inte bara ett trevligt och roligt sätt att spela padel hos oss, det är också prisvärt. Vi erbjuder rabatter för både juniorer och seniorer, samt för de som är intresserade av tävlingsspel eller representerar klubben i turneringar. Kom och upptäck allt som vår medlemsklubb har att erbjuda!

BLUE
Gemenskap, aktiviteter och förmåner

BLUE är en exklusiv medlemsklubb som belönar sina medlemmar med upp till 20 procent rabatt på banbokningar, 10 procent rabatt på kurser och förmånliga priser på privatlektioner. Som medlem får du också 10 procent rabatt på inköp av racketar, skor och kläder. Dessutom inkluderas du i vårt klubbmästerskap, erhåller en klubb t-shirt och får rabatter på en mängd andra aktiviteter.

För endast 960 kr per år kan du bli en del av vår gemenskap. Skicka in din ansökan direkt via vår kontaktsida eller ansök i receptionen nästa gång du besöker oss. Vi ser fram emot att välkomna dig till BLUE!

WHITE
För junior och senior

Är du mellan 7 och 17 år och längtar efter att delta i vår padelakademi? Eller är du senior, +65 och letar efter prisvärd träning med en lagom takt? Då är medlemskapet WHITE rätt för dig.

Fler medlemskap

  • BLACK är vårt exklusiva medlemskap med ett begränsat antal platser, skräddarsytt för dig som uppskattar frihet och förmåner. Ansökningar om medlemskap, som rekommenderas av nuvarande medlem, behandlas av vår medlemskommitté.
  • CORPORATE är utformat för företag som vill stödja Järfälla Padel Club genom sponsring. Vi erbjuder tre nivåer av sponsorskap: ARENA, BANA eller SPONSOR och skräddarsyr individuella avtal för företag.

För ytterligare information om våra medlemskap och sponsringsmöjligheter, vänligen kontakta mikael.gavelin@jarfallapadel.se

Vårt gym

För dem som är med i medlemsklubben och vill komplettera sitt padelspel med träning på moderna, effektiva maskiner och vikter så finns vårt gym. Vi erbjuder årskort och klippkort via receptionen.

Rulla till toppen