Träna och gå kurs på Järfälla Padel Club

På Järfälla Padel Club arrangerar vi ett brett utbud av träning, kurser och tävlingar. Oavsett din erfarenhetsnivå inom padel, erbjuder vi kurser och träningsprogram som passar alla. Vår verksamhet riktar sig till både nybörjare och erfarna spelare, från 7 år och uppåt. Hos oss finns något för alla som är intresserade av att utveckla sitt spel.

Boka bana

Vårt bokningssystem finns online och du hittar det via www.matchi.se matchi.se

Gör så här

  1. Skapa ett login på matchi.se
  2. Sök och klicka på Järfälla Padel Club.
  3. Boka bana och kom och njut av spelupplevelsen hos oss!

Frågor? Kontakta oss 

Anmäl intresse via hemsidan klicka här

Vi annonserar kursstartdatum både på plats i anläggningen och via våra sociala medieplattformar. Våra kurser har olika starttider och det kan finnas tillgängliga platser även några veckor in i terminen.

För anmälan besök www.matchi.se och sök efter Järfälla Padel Club. Där hittar du länkar för att registrera dig till våra kurser.

Våra kurser

Våra kurser leds av professionella och diplomerade tränare och varar i en timme åt gången. Vår gruppsammansättning görs för att säkerställa att varje deltagare får ut det bästa av sin kurs. Lån av racket och bollar ingår i kursavgiften.

Kom Igång

Vi erbjuder en skräddarsydd ”Kom-Igång”-kurs för dig och dina vänner, där ni får lära er grundläggande tekniker och prova på olika bollövningar. Minst tre personer krävs för att boka. Kontakta receptionen för att arrangera.

Nybörjarkurs

I vår nybörjarkurs lär du dig grunderna i padel, inklusive teknik, taktik och matchspel.

Fortsättningskurs

I denna kurs tar vi ditt spel till nästa nivå genom att fokusera på positionering och finslipa din taktik.

Kids Academy – Padelskolan

Våra kurser för juniorer och ungdomar följer ett väldefinierat program som är anpassat för åldrarna 7 till 17 år. Här får du lära dig spelets grundläggande element, tekniker och taktiker, samt prova på att spela matcher. Grupperna indelas efter ålder och spelkompetens.

Privatträning

För dig som vill komma igång och få en privat och skräddarsydd träning enligt dina egna önskemål, erbjuder vi privatträning för 1 till 4 deltagare per tillfälle. I priset ingår en erfaren tränare, bana, bollar och låneracket.

 

Företag och grupper

Varför inte förnya er nästa konferens genom att inkludera padel, god mat och dryck? Vi öppnar våra dörrar för företag och andra grupper och skräddarsyr ett program som passar era behov perfekt. Vår kompetenta padeltränare står redo att hjälpa er att komma igång och kan även arrangera en spännande turnering för er.

Tävla i vårt seriespel

Vårt seriespel på Järfälla Padel Club är ett roligt och mycket uppskattat sätt att utmana sig själv och utveckla sitt spel samtidigt som man också är med och tävlar. 
Seriespelet lockar många spelare i alla nivåer. Vi ordnar seriespel löpande under året med 2 omgångar under hösten och 3 omgångar under våren. Vi har 6-8 divisioner för både damer och herrar, med 6-8 lag i varje division, anpassade efter vilken nivå man spelar på. Nya platser blir lediga om något spelande lag hoppar av efter avslutad omgång. 

Anmäl ditt intresse för seriespel till mikael.gavelin@jarfallapadel.se

Övriga tävlingar annonseras via sociala medier.

Rulla till toppen